Conflictbemiddelaar: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Conflictbemiddelaar: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Dus je wilt misschien wel werken als Conflictbemiddelaar? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Conflictbemiddelaar wilt worden.
Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Conflictbemiddelaar, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Alles over het werken als Conflictbemiddelaar
Vacatures Conflictbemiddelaar
Vacatures laden...
Wat is een Conflictbemiddelaar?
De Conflictbemiddelaar, ook wel mediator genoemd, houdt zich bezig met de bemiddeling van conflicten. Bij een conflictbemiddeling organiseert de bemiddelaar een tussenkomst tussen twee mensen of partijen die een onderling geschil hebben. De Conflictbemiddelaar gaat met ze in gesprek en probeert tot een oplossing te komen.
Vaak kunnen beide partijen niet rechtstreeks meer met elkaar onderhandelen, door een gebrek aan vertrouwen, verstoorde communicatie of een escalatie. Bij de bemiddeling treedt de Conflictbemiddelaar op als onafhankelijke derde. De bemiddelaar heeft het doel een oplossing te vinden waar beide partijen zich in kunnen vinden en waarin voor een deel in hun belangen tegemoet wordt gekomen. Het lukt natuurlijk nooit om beide partijen geheel tevreden te stemmen. De Conflictbemiddelaar zoekt naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is.
Om zijn doel te bereiken voert de Conflictbemiddelaar aparte gesprekken met beide partijen en treedt soms ook op als gespreksleider in een gesprek tussen beide partijen. Door van beide kanten het verhaal te horen en de belangen en wensen te vernemen, probeert de bemiddelaar tot een oplossing te komen.
De functie van de Conflictbemiddelaar wordt vaak gelijk getrokken met die van de mediator. Tot op zekere hoogte hebben zij ook dezelfde taken, namelijk het bemiddelen in conflicten. Er moet echter ook een onderscheid gemaakt worden. De mediator blijft inhoudelijk op afstand en laat de partijen hun conflict zelf oplossen. De Conflictbemiddelaar is actief op inhoudsniveau betrokken en komt zelf met een inhoudelijk voorstel voor een oplossing. De partijen kunnen dan zelf bepalen of zij met de oplossing instemmen.
Past het beroep Conflictbemiddelaar bij jou?
Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Bekijk actuele vacatures die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid.
Bekijk jouw baansuggestiesHeb je wel eens gedacht aan?
Omscholen naar een beroep met baankansen?Vacatures laden...
Vacatures Conflictbemiddelaar per niveau
Vacatures Conflictbemiddelaar per stad
Vacatures Conflictbemiddelaar Alkmaar
Vacatures Conflictbemiddelaar Almelo
Vacatures Conflictbemiddelaar Almere
Vacatures Conflictbemiddelaar Alphen aan den Rijn
Vacatures Conflictbemiddelaar Amersfoort
Vacatures Conflictbemiddelaar Amstelveen
Vacatures Conflictbemiddelaar Amsterdam
Vacatures Conflictbemiddelaar Apeldoorn
Vacatures Conflictbemiddelaar Arnhem
Vacatures Conflictbemiddelaar Assen
Vacatures Conflictbemiddelaar Bergen op Zoom
Vacatures Conflictbemiddelaar Breda
Vacatures Conflictbemiddelaar Capelle aan den IJssel
Vacatures Conflictbemiddelaar Delft
Vacatures Conflictbemiddelaar Den Bosch
Vacatures Conflictbemiddelaar Den Haag
Vacatures Conflictbemiddelaar Den Helder
Vacatures Conflictbemiddelaar Deventer
Vacatures Conflictbemiddelaar Doetinchem
Vacatures Conflictbemiddelaar Dordrecht
Vacatures Conflictbemiddelaar Ede
Vacatures Conflictbemiddelaar Eindhoven
Vacatures Conflictbemiddelaar Emmen
Vacatures Conflictbemiddelaar Enschede
Vacatures Conflictbemiddelaar Gouda
Vacatures Conflictbemiddelaar Groningen
Vacatures Conflictbemiddelaar Haarlem
Vacatures Conflictbemiddelaar Haarlemmermeer
Vacatures Conflictbemiddelaar Heerlen
Vacatures Conflictbemiddelaar Helmond
Vacatures Conflictbemiddelaar Hengelo
Vacatures Conflictbemiddelaar Hilversum
Vacatures Conflictbemiddelaar Hoogeveen
Vacatures Conflictbemiddelaar Hoorn
Vacatures Conflictbemiddelaar Katwijk
Vacatures Conflictbemiddelaar Leeuwarden
Vacatures Conflictbemiddelaar Leiden
Vacatures Conflictbemiddelaar Lelystad
Vacatures Conflictbemiddelaar Maastricht
Vacatures Conflictbemiddelaar Middelburg
Vacatures Conflictbemiddelaar Nieuwegein
Vacatures Conflictbemiddelaar Nijmegen
Vacatures Conflictbemiddelaar Oss
Vacatures Conflictbemiddelaar Purmerend
Vacatures Conflictbemiddelaar Roermond
Vacatures Conflictbemiddelaar Roosendaal
Vacatures Conflictbemiddelaar Rotterdam
Vacatures Conflictbemiddelaar Schiedam
Vacatures Conflictbemiddelaar Spijkenisse
Vacatures Conflictbemiddelaar Terneuzen
Vacatures Conflictbemiddelaar Tilburg
Vacatures Conflictbemiddelaar Utrecht
Vacatures Conflictbemiddelaar Veenendaal
Vacatures Conflictbemiddelaar Venlo
Vacatures Conflictbemiddelaar Vlaardingen
Vacatures Conflictbemiddelaar Westland
Vacatures Conflictbemiddelaar Zaanstad
Vacatures Conflictbemiddelaar Zeist
Salarisschaal Conflictbemiddelaar
Wat verdient een Conflictbemiddelaar?
Over het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden van de Conflictbemiddelaar is maar weinig bekend. De Conflictbemiddelaar werkt vaak als zelfstandige en het salaris is daarom ook afhankelijk van het uurtarief dat de bemiddelaar hanteert.
Hoe word je een Conflictbemiddelaar?
De functie van Conflictbemiddelaar is een vrij beroep. Dit betekent dat er geen opleiding vereist is om als Conflictbemiddelaar werkzaam te zijn. Wel zijn er diverse cursussen en opleidingen voor de Conflictbemiddelaar. Zo kan de bemiddelaar een 3-daagse of 10-daagse cursus volgen en zo een basisopleiding te hebben. Ook kan de bemiddelaar hierna een specialisatiecursus volgen. De Conflictbemiddelaar specialiseert zich dan in bijvoorbeeld conflicten binnen families.
Naast deze kortere opleidingen is er bijvoorbeeld ook een HBO-opleiding Conflictbemiddeling en Mediation.Tijdens deze opleiding leert de bemiddelaar de juridische aspecten van conflictbemiddeling, verschillende bemiddelingstechnieken en het maken van een plan van aanpak. Na het afronden van deze opleiding kan de Conflictbemiddelaar met de benodigde kennis aan de slag als Conflictbemiddelaar.
Opleidingen, cursussen en trainingen tot Conflictbemiddelaar
Er zijn geen opleidingen Conflictbemiddelaar aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Conflictbemiddelaar in werkt
Bekijk alle opleidingen JuridischOmscholen tot Conflictbemiddelaar
Je kan op verschillende manieren omscholen tot Conflictbemiddelaar. Zelfstandig of georganiseerd.
Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Conflictbemiddelaar
Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Conflictbemiddelaar
Als je Conflictbemiddelaar wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Conflictbemiddelaar zijn de volgende zaken belangrijk:
Interesse en Motivatie Conflictbemiddelaar
Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen.
Wat doet een Conflictbemiddelaar?
Competenties Conflictbemiddelaar
Een Conflictbemiddelaar heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.Steekwoorden: zelfbewust, integriteit, beheersing, luisteren
Omschrijving
Deze personen herkennen en erkennen een conflict. Door te erkennen dat er een conflict is ontstaan, zetten zij de eerste stap om het conflict op te lossen. Ze bepalen wat de inhoud van het conflict is en hoe deze opgelost kan worden. Ze communiceren hierover met alle betrokken partijen en uiteindelijk zorgen ze ervoor dat het conflict op een nette manier wordt opgelost.
Sterke punten
Deze mensen zijn vaak integer. Tijdens een conflict proberen zij te allen tijde het moraal hoog te houden. Daarbij zijn ze onpartijdig en willen ze het beste resultaat behalen voor alle partijen. Deze personen kunnen vaak ook goed luisteren en overtuigen.
Zwakke punten
Het gevaar van conflictbeheersing is dat de personen die zich hiermee bezighouden als ‘meningloos’ worden bestempeld. Ze bemiddelen tijdens conflicten tussen meerdere partijen, maar nemen soms geen duidelijk standpunt in.
Steekwoorden: inzicht in omgeving, overtuigen, motiveren, onderhandelen
Omschrijving
Deze mensen luisteren goed naar andere mensen. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en willen anderen graag helpen. Ze zijn overal van op de hoogte en hebben dus overzicht. Ook luisteren deze mensen goed naar de taken die zij krijgen toegewezen en voeren deze daarom meestal goed uit.
Sterke punten
Goede luisteraars stellen vaak goede vragen of geven feedback op de verkregen informatie. Daarnaast kunnen zij met de verkregen informatie anderen overtuigen en eventueel onderhandelen over verschillende zaken. Een goede luisteraar houdt ook rekening met de dingen die juist niet worden gezegd, de zogenaamde non-verbale communicatie. Ook hier kan hij informatie uithalen.
Zwakke punten
Goed luisteren betekent niet dat je niets mag zeggen. Mensen die alleen maar luisteren kunnen verlegen of teruggetrokken overkomen. Sommige mensen luisteren enkel om dingen voor elkaar te krijgen, zij proberen hun voordeel te doen met de informatie die ze krijgen. Het ontbreekt hen dan aan oprechte interesse.
Steekwoorden Competentie Onafhankelijkheid:
zelfverzekerd, zelfkennis, zelfontwikkeling, kritisch, zelfstandig
Omschrijving
Deze mensen nemen beslissingen op basis van hun eigen overtuigingen en niet zozeer op basis van overtuigingen van anderen. Deze mensen hebben vaak een duidelijke koers en laten zich niet zomaar van de wijs brengen. Zij werken zelfstandig en durven besluiten te nemen. Ze kijken kritisch naar het werk en hun functioneren, waardoor ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen.
Sterke punten
Over het algemeen zijn deze mensen zelfverzekerd en beschikken ze over een goede zelfkennis en –ontwikkeling. Zij zetten voor zichzelf een bepaalde koers uit en bewandelen zelfstandig de weg ernaar toe.
Zwakke punten
Onafhankelijke mensen kunnen afstandelijk overkomen. Ze doen vaak dingen zelfstandig en hierdoor kan het voor omgeving lijken alsof ze zich afsluiten. Nog een gevaar van zelfstandig werken is stress. Onafhankelijke mensen vinden het lastig om hulp te vragen, waardoor de werkdruk enorm kan oplopen.
Steekwoorden: overtuigen, luisteren, creativiteit, durf, bemiddelen
Omschrijving
In bepaalde situaties is het nodig dat er onderhandeld wordt. Onderhandelaars proberen op een bepaalde manier te onderhandelen zodat het voor beide partijen een win-winsituatie is. Zij maken hierbij gebruik van argumenten, maar luisteren ook naar het verhaal van anderen. Tijdens onderhandelingen komt deze persoon met verschillende ideeën die het conflict op een goede manier kan oplossen.
Sterke punten
Onderhandelaars kunnen goed overtuigen, maar ook luisteren. Zij proberen voor beide partijen de beste oplossing te zoeken. Verder zijn deze mensen vaak creatief en durven ze ideeën te opperen.
Zwakke punten
Teveel willen onderhandelen, kan leiden tot frustratie. Er zijn onderhandelaars die overal een onderhandeling/wedstrijd van maken. Hierdoor kan het lijken alsof ze niet luisteren of niets aannemen van andere mensen. Dit wekt irritaties op. Tevens kunnen tijdens een onderhandeling de spanningen nog weleens oplopen, waardoor het kan zijn dat een onderhandelaar ‘op de man gaat spelen’. Hij wil inspelen op de emoties om zo de ander te overtuigen van zijn gelijk.
Steekwoorden: aanzetten tot actie, luisteren, sensitiviteit, resultaatgericht
Omschrijving
Deze mensen weten op een bepaalde manier anderen te overtuigen van hun opvattingen. Zij gebruiken hiervoor argumenten, maar kunnen ook emoties gebruiken om hun verhaal kracht bij te zetten. Zij proberen hiermee anderen bijvoorbeeld aan te zetten tot actie. Overtuigers houden rekening met hun eigen belangen en dat van een ander.
Sterke punten
Overtuigers kunnen over het algemeen duidelijk en helder communiceren. Zij hebben van te voren bedacht wat ze willen vertellen en hoe ze de anderen willen overtuigen. Ze hebben een bepaalde structuur in het verhaal. Om mensen te overtuigen, luisteren deze personen ook goed. Zij proberen achterliggende opvattingen te achterhalen en baseren hierop hun argumenten. Deze mensen hebben vaak een goede balans tussen argumenten met feiten en argumenten met emotie.
Zwakke punten
Sommige overtuigers willen zo graag anderen overtuigen van hun gelijk, dat ze zich opdringen. Hierdoor wordt er een bepaalde weerstand opgebouwd, waardoor de boodschap niet meer overkomt op het publiek. Daarnaast zijn er overtuigers die teveel gebruik maken van zogenaamde drogredenen, zij voeren argumenten aan die niet feitelijk juist zijn. Dit verpakken zij in een mooi verhaal en proberen op die manier anderen te overtuigen.
Steekwoorden: doorzetters, zorgvuldig, eigenwijs, ambitieus
Omschrijving
Bij deze mensen staat het resultaat centraal. Zij spannen zich in om dit resultaat te behalen. Zij laten zich niet van de wijs brengen door extra werk, tegenvallers of tijdsdruk. Onderweg weten ze problemen op te lossen en daarbij het resultaat voor ogen te houden.
Sterke punten
Deze mensen gaan net zo lang door totdat ze hun doel behaald hebben. Ze werken accuraat en zorgvuldig. Deze mensen hebben vaak ook veel discipline en doorzettingsvermogen, ze voelen zich goed wanneer het beoogde doel behaald is. Deze personen hebben een bepaalde mate van prestatiedrang, hierdoor kunnen ze zowel zichzelf als anderen goed motiveren.
Zwakke punten
De manier waarop deze mensen tot het resultaat komen is niet zo belangrijk. Hierdoor kunnen er wel fouten gemaakt worden. Andere mensen kunnen door deze persoon ook benadeeld worden. Deze resultaatgerichte mensen zijn teveel met het resultaat bezig, zodat ze hun omgeving vergeten. Maar ook bij henzelf kan de prestatiedrang leiden tot problemen. Zij willen zo graag presteren dat ze een verhoogd risico lopen op bijvoorbeeld een burn-out.
Vaardigheden Conflictbemiddelaar
- Luistervaardigheid
- Belangstelling hebben
- Vragen stellen
- Resultaatgerichtheid
- Argumentatiekracht
- Integriteit
- Zelfbeheersing
- Bemiddelingskracht
- Zelfsturing
- Zelfontwikkeling
- Durf
- Overtuigingskracht
- Creativiteit
- Bemiddelen
- Doelgericht werken
- Doorzettingsvermogen
- Ambitie
Wat voor persoonlijkheid heeft een Conflictbemiddelaar nodig?
De Conflictbemiddelaar moet beschikken over zeer goede sociale en communicatie vaardigheden (Gever). De Conflictbemiddelaar moet kunnen bemiddelen in conflicten, de problemen van anderen kunnen begrijpen en op zoek kunnen gaan naar een geschikte oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is (Bemiddelaar). De Conflictbemiddelaar moet hiervoor goed oplossingsgericht kunnen denken. Ook moet de bemiddelaar beschikken over een goed inlevingsvermogen en kunnen toewerken naar een goed resultaat.
Wat voor persoonlijkheidstype is de bemiddelaar? Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De bemiddelaar is goed in het helpen van anderen, en is daarin erg empathisch. Door de neutrale houding is de bemiddelaar heel diplomatisch en geduldig. Bij een conflict probeert hij een oplossing te vinden. Ook kan hij goed luisteren en is hij flexibel.
Zwakke eigenschappen
De bemiddelaar zal vaak in gezelschap de eigen doelen vergeten, en daardoor de eigen identiteit verliezen. Daarnaast kan hij door diens voorkeur voor harmonie en de afkeur voor beslissingen als lui en besluiteloos overkomen. Hij heeft tijd nodig om een standpunt te vormen en wil niet de veroorzaker van een conflict zijn.
Omgang
De bemiddelaar is goed, rustig gezelschap. Hij zal zich vaak schikken naar de wil van de groep. Veel eigen input heeft hij niet. In relaties kan de bemiddelaar zichzelf helemaal kwijtraken en daardoor erg gefrustreerd raken.
Wat voor persoonlijkheidstype is de gever? De gever heeft een prettige persoonlijkheid. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De gever is sociaal erg vaardig en kan zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Hij is behulpzaam en mensenlievend.
Zwakke eigenschappen
De gever heeft een sterke behoefte aan aandacht en goedkeuring, en overschreidt hierbij soms de grenzen van anderen. Hij wordt soms manipulatief. Doordat de focus naar buiten is gericht, heeft de gever geen goed inzicht in en controle over de eigen gevoelens. Dit maakt hem soms emotioneel en irrationeel in het beoordelen van sociale situaties.
Omgang
De gever is erg goed in de omgang met anderen. Hij hecht veel belang aan dienstbaarheid en goedkeuring, en zet zich dan ook sociaal strategisch in om dit te verkrijgen. In meer diepgaande contacten kan dit leiden tot een verstikkende aandacht en ongebalanceerde relaties.
Eigenschappen Conflictbemiddelaar
- Empathie
- Diplomatiek
- Zorgzaamheid
- Behulpzaamheid
- Vriendelijkheid
Wat zijn de baankansen voor een Conflictbemiddelaar?
Er is vrij veel vraag naar Conflictbemiddelaars. Er zijn allerlei typen conflicten waarbij de hulp van de Conflictbemiddelaar ingeroepen kan worden. Niet iedereen wil juridische conflicten door een rechter op laten lossen. Ook hier kan een Conflictbemiddelaar een uitkomst bieden. Er is daarom veel vraag naar Conflictbemiddelaars. Er zijn alleen maar weinig doorgroeimogelijkheden voor de bemiddelaar.
De actuele kans op werk voor een Conflictbemiddelaar
Het beroep Conflictbemiddelaar is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-juridisch adviseurs en mediators. De kans op werk voor de beroepsfamilie Sociaal-juridisch adviseurs en mediators is in de huidige periode goed
Huidige aantal vacatures
0
Baankans Conflictbemiddelaar
Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen
Doorgroei mogelijkheden Conflictbemiddelaar
Het beroep Conflictbemiddelaar is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-juridisch adviseurs en mediators.
Verwante beroepen Conflictbemiddelaar
Mogelijke specialisaties voor een Conflictbemiddelaar
Doorgroei beroepen voor een Conflictbemiddelaar
Coördinator telefonische hulpdiensten
manager telefonische hulpdiensten
manager sos-telefonische hulpdienst
teamleider telefonische hulpdiensten
zorgmanager telefonische hulpdiensten
Teamleider instelling maatschappelijk werk
hoofd diensten maatschappelijk werk
teamleider asielzoekerscentrum
teamleider bureau slachtofferhulp
hoofd diensten asielzoekerscentrum
hoofd wonen asielzoekerscentrum
teamleider antidiscriminatie-bureau
kliniekcoördinator hulpverlening delinquenten
Maatschappelijk werker, specialisatie geestelijke gezondheidszorg
psychiatrisch-maatschappelijk werker
zorgconsulent verstandelijk gehandicapten
maatschappelijk werker psychiatrische kliniek
maatschappelijk werker alcohol-, drugs-, gokverslaafden
maatschappelijk werker consultatiebureau alcoholisten
Maatschappelijk werker, specialisatie kinder- en jeugd
gespecialiseerd ambulant jeugdhulpverlener
maatschappelijk werker jeugdbescherming jeugdhulpverlening
maatschappelijk werker opvangcentrum voor jeugdigen
maatschappelijk werker schoolpsychologische dienst
maatschappelijk consulent jeugdhulpverlening
maatschappelijk werker kinderpolitie
maatschappelijk werker raad voor de kinderbescherming
maatschappelijk werker voogdijvereniging
orthopedagogisch sociaal-maatschappelijk werker
maatschappelijk werker adviesbureau voor jongeren
maatschappelijk werker crisisopvangcentrum voor jeugdigen
maatschappelijk werker kinderbescherming
maatschappelijk werker kindertehuis
Medewerker Advies- en Meldpunt Kindermishandeling
Medewerker Centrale Toegang (Bureau Jeugdzorg)
Maatschappelijk werker, specialisatie volwassenen
maatschappelijk werker opvang ongehuwde moeders
maatschappelijk werker sociaal-pedagogisch (huwelijks-, levens-, gezinsmoeilijkheden)
algemeen maatschappelijk werker
gezinsmaatschappelijk werker gezinsverzorgende instelling
maatschappelijk werker begeleiding buitenlandse gastarbeiders
maatschappelijk werker bureau huwelijks-, gezinsmoeilijkheden
maatschappelijk werker opbouwwerk
maatschappelijk werker opvang alleenstaande ouders
maatschappelijk werker opvanghuis
maatschappelijk werker sociaal-cultureel opbouwwerk
agogisch-maatschappelijk werker
bedrijfsmaatschappelijk werker
gezinsmaatschappelijk werker algemeen maatschappelijk werk
maatschappelijk werker begeleiding allochtonen
maatschappelijk werker blijf-van-mijn-lijf huis
maatschappelijk werker gezinnen
maatschappelijk werker woonwagenwerk
supervisor maatschappelijk werk
Opvangmedewerker diensten asielzoekerscentrum
ambtenaar individuele tbs-zaken
coördinator alternatieve straffen reclassering
maatschappelijk werker gevangenis
coördinator dienstverlening reclassering
penitentiair reclasseringswerker
Medisch maatschappelijk werker
medisch maatschappelijk werker ziekenhuis
medisch maatschappelijk werker revalidatiecentrum
medisch maatschappelijk werker sanatorium
maatschappelijk werker werkplaats mindervaliden
medisch maatschappelijk werker gemeentelijke geneeskundige dienst
teamleider medische kleuterdagverblijf (mkd)
teamleider raad voor de kinderbescherming
teamleider advies- en meldpunt kindermishandeling (amk)
teamleider adviesbureau voor jeugdigen en ouderen (ajo)
teamleider crisisopvang woonvorm voor jeugdhulpverlening
teamleider dagcentrum voor schoolgaande jeugd (boddaertcentra)
teamleider daghulp voor niet-schoolgaande jeugd
teamleider het alternatief (halt)
teamleider justitiële jeugdopvang- en behandelinrichting
teamleider medische kindertehuis geestelijke jeugdgezondheidszorg
Waar werkt een Conflictbemiddelaar?
De Conflictbemiddelaar werkt vaak als zelfstandige. De Conflictbemiddelaar is werkzaam in de profit sector.
Met wie werkt een Conflictbemiddelaar samen?
Als Conflictbemiddelaar heb je vanzelfsprekend veel contact met de partijen die bij het conflict betrokken zijn. Ook heb je wellicht te maken met hun advocaten en adviseurs. Daarnaast heb je soms ook contact met andere Conflictbemiddelaars.
Verwante beroepen Conflictbemiddelaar:
Opleiding: Cursus / Bijscholing HBO WO
Baankans: Goed
Baankans
Alles over het beroep Conflictbemiddelaar in één oogopslag
Sector:
Beroepsgroep:
Competenties:
Persoonstype:
Netwerk:
Opleidingsniveau:
Salarisindicatie:
- Van onbekend