Straatcoach: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Straatcoach: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden
Dus je wilt misschien wel werken als Straatcoach? Je vindt hier alles wat je moet weten wanneer je Straatcoach wilt worden.
Informatie over omscholing, wat je gaat doen als Straatcoach, wat je gaat verdienen, wat je moet kunnen, nieuwe banen en omschoolvacatures.
Alles over het werken als Straatcoach
Vacatures Straatcoach
Vacatures laden...
Wat is een Straatcoach?
De Straatcoach is iemand die toezicht houdt in een gemeente en is speciaal bedoeld om jongeren aan te spreken op hun houding en gedrag. Straatcoaches worden in een aantal gemeenten ingezet om vooral in de avonduren jongeren in de gaten te houden. De Straatcoach is daarmee een aanvulling op de politie en het jongerenwerk.
Een Straatcoach heeft geen speciale bevoegdheden. De Straatcoach werkt op basis van drie kenmerken:
- sociale vaardigheden
- uitstraling
- natuurlijk gezag
Het is belangrijk dat de Straatcoach deze drie kenmerken van nature al heeft. De Straatcoach zet deze drie kenmerken in om de jongeren aan te spreken op hun meestal ontoelaatbare gedrag. Het doel van het aanspreken is om de jongeren te overtuigen hun gedrag aan te passen.
Straatcoaches spreken op straat veelal jongeren aan op hun gedrag. Naar aanleiding hiervan kunnen vervolgstappen ondernomen worden. Zo kan bijvoorbeeld ook een gesprek met de ouders plaatsvinden en eventueel een gesprek met de ouders en de jongere samen. Het is belangrijk dat de Straatcoach zich in kan leven in de straatcultuur en het gedrag van de jongeren. Vaak kent de Straatcoach de jongerencultuur, spreekt straattaal en is niet bang om de (groep) jongeren op hun gedrag aan te spreken.
Door preventief en serviceverlenend op te treden, zorgt de Straatcoach voor een positieve bijdrage aan de openbare orde en de veiligheid. De Straatcoach onderhoudt de leefbaarheid van de buurt. De Straatcoach is het aanspreekpunt en is daarom ook goed zichtbaar in het straatbeeld. De Straatcoach overziet wat er gebeurt en grijpt waar nodig in.
Past het beroep Straatcoach bij jou?
Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Bekijk actuele vacatures die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid.
Bekijk jouw baansuggestiesHeb je wel eens gedacht aan?
Omscholen naar een beroep met baankansen?Vacatures laden...
Vacatures Straatcoach per niveau
Vacatures Straatcoach per stad
Vacatures Straatcoach Alphen aan den Rijn
Vacatures Straatcoach Amersfoort
Vacatures Straatcoach Amstelveen
Vacatures Straatcoach Amsterdam
Vacatures Straatcoach Apeldoorn
Vacatures Straatcoach Bergen op Zoom
Vacatures Straatcoach Capelle aan den IJssel
Vacatures Straatcoach Den Bosch
Vacatures Straatcoach Den Haag
Vacatures Straatcoach Den Helder
Vacatures Straatcoach Deventer
Vacatures Straatcoach Doetinchem
Vacatures Straatcoach Dordrecht
Vacatures Straatcoach Eindhoven
Vacatures Straatcoach Enschede
Vacatures Straatcoach Groningen
Vacatures Straatcoach Haarlemmermeer
Vacatures Straatcoach Hilversum
Vacatures Straatcoach Hoogeveen
Vacatures Straatcoach Leeuwarden
Vacatures Straatcoach Lelystad
Vacatures Straatcoach Maastricht
Vacatures Straatcoach Middelburg
Vacatures Straatcoach Nieuwegein
Vacatures Straatcoach Nijmegen
Vacatures Straatcoach Purmerend
Vacatures Straatcoach Roermond
Vacatures Straatcoach Roosendaal
Vacatures Straatcoach Rotterdam
Vacatures Straatcoach Schiedam
Vacatures Straatcoach Spijkenisse
Vacatures Straatcoach Terneuzen
Vacatures Straatcoach Veenendaal
Vacatures Straatcoach Vlaardingen
Vacatures Straatcoach Westland
Vacatures Straatcoach Zaanstad
Salarisschaal Straatcoach
Wat verdient een Straatcoach?
Het salaris van een Straatcoach ligt tussen de €2133,- en de €2900,- bruto per maand. Daarnaast heeft een Straatcoach vaak goede arbeidsvoorwaarden en goede mogelijkheden om begeleidings- en opleidingsprogramma’s te volgen.
Meer weten over het salaris Straatcoach
Hoe word je een Straatcoach?
De Straatcoach is vaak niet speciaal opgeleid. Wel heeft de Straatcoach een achtergrond in de wereld van de beveiliging en/of van het jongerenwerk. Bij de organisatie waar de Straatcoach voor werkzaam is, zijn vaak mogelijkheden voor begeleidings- en opleidingsprogramma’s. Ook werkt de Straatcoach soms in een team of loopt eerst een tijdje met een meer ervaren Straatcoach mee om zo de kneepjes van het vak te leren.
Opleidingen, cursussen en trainingen tot Straatcoach
Er zijn geen opleidingen Straatcoach aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Straatcoach in werkt
Bekijk alle opleidingen Overheid & Semi-overheidOmscholen tot Straatcoach
Je kan op verschillende manieren omscholen tot Straatcoach. Zelfstandig of georganiseerd.
Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Straatcoach
Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Straatcoach
Als je Straatcoach wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Straatcoach zijn de volgende zaken belangrijk:
Interesse en Motivatie Straatcoach
Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen.
Competenties Straatcoach
Een Straatcoach heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.Wat betekent de competentie coachen? De competentie coachen heeft de steekwoorden: motiveren, leiderschap, assertiviteit, luisteren
Omschrijving
In teamverband kunnen deze mensen ervoor zorgen dat taken voltooid worden. De coach motiveert anderen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. De coach is betrokken en wil het beste voor zichzelf en voor de ander. Deze mensen luisteren goed en proberen de juiste vragen te stellen. Op die manier proberen ze anderen een bepaalde ontwikkeling door te laten maken.
Sterke punten
De coaches kunnen anderen vaak goed inspireren en motiveren. Bij tegenslagen zijn dit de mensen die het team en de werkzaamheden weer op gang krijgen. Ze motiveren niet alleen, maar zijn over het algemeen ook goede leiders. Ze kunnen mensen aansturen en begeleiden. Daarnaast zijn deze coaches over het algemeen betrouwbaar en willen ze iedereen graag helpen. Deze mensen zijn vaak zelfverzekerd en willen het beste voor zichzelf en voor de ander.
Zwakke punten
Het is mogelijk dat de betrokkenheid van de coach zo groot wordt, dat de prioriteiten op verkeerde aspecten komen te liggen. Deze grote betrokkenheid kan ervoor zorgen dat anderen zich gecontroleerd voelen.
Steekwoorden Competentie Durf / Lef / Moed:
lef, doorzetten, confrontatie, risico's, resultaatgericht, ambitie, flexibiliteit, moed
Omschrijving
Deze mensen nemen risico’s en nemen beslissingen. Hiermee proberen ze een voordeel te behalen. In discussies hoor je deze persoon regelmatig en ze zijn niet bang om confrontaties aan te gaan. Bij tegenslagen komen ze met een, soms niet populaire maar noodzakelijke, oplossing.
Sterke punten
Deze mensen houden van een uitdaging en gaan graag een discussie aan. Durfals zijn meestal resultaatgericht en nemen risico’s en beslissingen om hun doel te behalen. Beslissingen kunnen onbekende gevolgen hebben, deze mensen zijn dan vaak ook flexibel. Ze passen zich makkelijk aan en laten zich niet uit het veld slaan. Het zijn dan ook doorzetters die sterk in hun schoenen staan.
Zwakke punten
Soms kan het zijn dat deze mensen te gewaagde beslissingen nemen. Ze nemen dan door hun impulsiviteit te grote risico’s. Durfals kunnen dan ook onbetrouwbaar overkomen.
Steekwoorden: vitaliteit, uithoudingsvermogen, actief, levenlust.
Omschrijving
Energiekelingen zitten vol levenslust. Ze willen graag werken en dit kunnen ze dan ook uren achter elkaar. Deze mensen zetten hun energie gericht in en plannen efficiënt hun taken in, waardoor ze geen onnodige energie verspillen. Ook al krijgt deze persoon extra werk en draait hij veel overuren, deze mensen hoor je niet. Ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan.
Sterke punten
Mensen met een hoog energielevel zijn vaak doorzetters. Als zich problemen voordoen, blijven ze optimistisch en pakken ze het probleem met beide handen aan. Ook zijn energiekelingen vaak behoorlijk stressbestendig. Omdat ze hun energie effeciënt inzetten, ervaren ze vaak minder stress dan anderen. Deze mensen kunnen als actief worden omschreven. Naast het werk hebben ze nog veel andere bezigheden. Een ander sterk punt van deze mensen is de resultaatgerichtheid. Ze willen graag presteren en door hun energie effectief te verdelen, boeken ze vele resultaten.
Zwakke punten
De uitdrukking ‘teveel hooi op je vork nemen’ komt bij deze mensen vaker voor. Ze willen graag anderen helpen en nemen hen werk uit handen. Er zijn energiekelingen die weleens willen doorslaan. Aan het eind van een lange werkdag willen ze graag nog een vergadering om bepaalde punten te bespreken of gaan eenmaal thuis meteen weer andere energiekostende dingen doen.
Steekwoorden: overtuigen, luisteren, creativiteit, durf, bemiddelen
Omschrijving
In bepaalde situaties is het nodig dat er onderhandeld wordt. Onderhandelaars proberen op een bepaalde manier te onderhandelen zodat het voor beide partijen een win-winsituatie is. Zij maken hierbij gebruik van argumenten, maar luisteren ook naar het verhaal van anderen. Tijdens onderhandelingen komt deze persoon met verschillende ideeën die het conflict op een goede manier kan oplossen.
Sterke punten
Onderhandelaars kunnen goed overtuigen, maar ook luisteren. Zij proberen voor beide partijen de beste oplossing te zoeken. Verder zijn deze mensen vaak creatief en durven ze ideeën te opperen.
Zwakke punten
Teveel willen onderhandelen, kan leiden tot frustratie. Er zijn onderhandelaars die overal een onderhandeling/wedstrijd van maken. Hierdoor kan het lijken alsof ze niet luisteren of niets aannemen van andere mensen. Dit wekt irritaties op. Tevens kunnen tijdens een onderhandeling de spanningen nog weleens oplopen, waardoor het kan zijn dat een onderhandelaar ‘op de man gaat spelen’. Hij wil inspelen op de emoties om zo de ander te overtuigen van zijn gelijk.
Steekwoorden: aanzetten tot actie, luisteren, sensitiviteit, resultaatgericht
Omschrijving
Deze mensen weten op een bepaalde manier anderen te overtuigen van hun opvattingen. Zij gebruiken hiervoor argumenten, maar kunnen ook emoties gebruiken om hun verhaal kracht bij te zetten. Zij proberen hiermee anderen bijvoorbeeld aan te zetten tot actie. Overtuigers houden rekening met hun eigen belangen en dat van een ander.
Sterke punten
Overtuigers kunnen over het algemeen duidelijk en helder communiceren. Zij hebben van te voren bedacht wat ze willen vertellen en hoe ze de anderen willen overtuigen. Ze hebben een bepaalde structuur in het verhaal. Om mensen te overtuigen, luisteren deze personen ook goed. Zij proberen achterliggende opvattingen te achterhalen en baseren hierop hun argumenten. Deze mensen hebben vaak een goede balans tussen argumenten met feiten en argumenten met emotie.
Zwakke punten
Sommige overtuigers willen zo graag anderen overtuigen van hun gelijk, dat ze zich opdringen. Hierdoor wordt er een bepaalde weerstand opgebouwd, waardoor de boodschap niet meer overkomt op het publiek. Daarnaast zijn er overtuigers die teveel gebruik maken van zogenaamde drogredenen, zij voeren argumenten aan die niet feitelijk juist zijn. Dit verpakken zij in een mooi verhaal en proberen op die manier anderen te overtuigen.
Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving
Omschrijving
Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.
Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.
Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.
Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk
Omschrijving
Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.
Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.
Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.
Vaardigheden Straatcoach
- Luistervaardigheid
- Positiviteit
- Feedback geven
- Stimuleren
- Bereid om risico's te nemen
- Besluitvaardigheid
- Vitaliteit
- Levenslust
- Resultaatgerichtheid
- Argumentatiekracht
- Spontaniteit
- Sociaal gevoel
- Overtuigingskracht
- Creativiteit
- Bemiddelen
- Helder communiceren
- Inlevingsvermogen
- Taalkennis
Wat voor persoonlijkheid heeft een Straatcoach nodig?
De Straatcoach moet beschikken over een van nature goede uitstraling, natuurlijk gezag en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ook moet de Straatcoach kennis hebben van de jongerenculturen, de straatcultuur en de straattaal (Gever). De Straatcoach moeten weten wat jongeren bezighoudt en soms intimiderende (groepen) jongeren durven aan te spreken (Baas).
Wat voor persoonlijkheidstype is de baas? De baas heeft een zeer karakteristieke persoonlijkheid. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De baas heeft een sterke uitstraling en een natuurlijk overmacht. Hij kan goed leidinggeven, is zelfstandig en kan goed tegen kritiek. Verder is de baas loyaal aan de mensen onder zich en is hij erg resultaatgericht. Hij deinst niet terug voor een uitdaging.
Zwakke eigenschappen
De baas kan te direct zijn tegenover werknemers, en zich snel kritisch of woedend opstellen zonder zelf de impact van diens acties door te hebben. Verder heeft de baas geen tollerantie voor zwakheid, vooral van zichzelf, en vaak ook geen geduld. Alles moet op zijn manier.
Omgang
De baas is charismatisch en indrukwekkend als gesprekspartner, maar ook erg direct en kritisch. Doordat de baas de eigen interesses als absoluut bestempelt, zorgt de baas soms ook onbedoeld voor veel conflict en paniek onder de werknemers.
Wat voor persoonlijkheidstype is de gever? De gever heeft een prettige persoonlijkheid. Je vindt hieronder de sterke en zwakke kanten van dit persoonstype, zoals het beschreven is in het enneagram.
Sterke eigenschappen
De gever is sociaal erg vaardig en kan zich goed inleven in de gevoelens van anderen. Hij is behulpzaam en mensenlievend.
Zwakke eigenschappen
De gever heeft een sterke behoefte aan aandacht en goedkeuring, en overschreidt hierbij soms de grenzen van anderen. Hij wordt soms manipulatief. Doordat de focus naar buiten is gericht, heeft de gever geen goed inzicht in en controle over de eigen gevoelens. Dit maakt hem soms emotioneel en irrationeel in het beoordelen van sociale situaties.
Omgang
De gever is erg goed in de omgang met anderen. Hij hecht veel belang aan dienstbaarheid en goedkeuring, en zet zich dan ook sociaal strategisch in om dit te verkrijgen. In meer diepgaande contacten kan dit leiden tot een verstikkende aandacht en ongebalanceerde relaties.
Eigenschappen Straatcoach
- Overwicht
- Gedrevenheid
- Zelfverzekerdheid
- Empathie
- Behulpzaamheid
- Vriendelijkheid
Wat zijn de baankansen voor een Straatcoach?
Er zijn een aantal gemeenten in Nederland waar Straatcoaches werkzaam zijn. Hierdoor is het arbeidsmarktperspectief verschillend per gemeente en is niet overal vraag naar Straatcoaches.
De actuele kans op werk voor een Straatcoach
Het beroep Straatcoach is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers. De kans op werk voor de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers is in de huidige periode goed
Huidige aantal vacatures
0
Baankans Straatcoach
Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen
Doorgroei mogelijkheden Straatcoach
Het beroep Straatcoach is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers.
Mogelijke specialisaties voor een Straatcoach
preventiemedewerker geestelijke gezondheidszorg
preventiemedewerker verslavingszorg
preventiemedewerker jeugdhulpverlening
consulent vrije tijd en vorming
assistent-groepsleider clubhuis
jeugdleider club- en buurthuis
vormingsleider werkende jongeren (pedagogische begeleiding)
cursusleider vormingsinstituut
consulent plattelandsvrouwenorganisaties
Medewerker Informatie, Voorlichting en Advies (Niveau B)
Medewerker Informatie, Voorlichting en Advies (Niveau A)
Pedagogisch Educatief Medewerker
opbouwwerker maatschappelijk werk
consulent bovenlocale steunfunctie minderheden
consulent gespecialiseerd jeugd en volwassenen werk
leider mater amabilisschool (werkende jongeren)
emancipatiefunctionaris gespecialiseerd (emancipatorisch vrouwenwerk)
sociaal-cultureel werker woonwagenwerk
sociaal-cultureel medewerker jeugdgevangenis
emancipatiefunctionaris (emancipatorisch vrouwenwerk)
hulpverlener begeleiding vrijwilligers
sociaal-cultureel opbouwwerker
sociaal-cultureel werker begeleiding allochtonen
praktijkleider sociaal-cultureel werk
Doorgroei beroepen voor een Straatcoach
Groepsleider justitiële jeugdinrichting
senior groepsleider justitiële jeugdinrichting
medior groepsleider justitiële jeugdinrichting
Woonbegeleider gezinsvervangend huis, wooncentrum
groepsleider gezinsvervangend huis/wooncentrum
jeugdleider inrichting, woonhuis
woonbegeleider lichamelijk gehandicapten
woonbegeleider verstandelijk gehandicapten
groepsleider begeleiding ongehuwde moeders
groepsbegeleider dagcentrum schoolgaande jeugd
opvangmedewerker wonen asielzoekerscentrum
begeleider gezinsvervangend huis jeugd
groepsleider kinderen (inrichtingen, kinderhuizen)
groepsleider lichamelijk gehandicapten
ambulant begeleider gehandicaptenzorg
persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg
groepsleider verstandelijk gehandicapten
pedagogisch medewerker jeugdzorginstelling
woonbegeleider thuislozeninternaat
groepsleider maatschappelijke opvang
groepsleider thuislozeninternaat
woonbegeleider project kamerbewoning
groepsleider begeleiding buitenlandse gastarbeiders
ervaringsdeskundige, (woon) begeleider (ggz)
Sociaal Pedagogisch Hulpverlener
Pedagogisch Medewerker (Niveau B)
Pedagogisch Medewerker (Niveau A)
ervaringsdeskundige, sociotherapeut (ggz)
Coördinator begeleider gezinsvervangend huis, wooncentrum
coördinator begeleider lichamelijk gehandicapten
coördinator begeleider verstandelijk gehandicapten
coördinator dagactiviteitencentrum
activiteitenbegeleider jeugdhulpverlening
activiteitenbegeleider dagopvang
medewerker activiteitenbegeleiding thuiszorg
activiteitenbegeleider gehandicapten
Assistent-woonbegeleider gezinsvervangend huis / wooncentrum
assistent-woonbegeleider maatschappelijke opvang
assistent-woonbegeleider lichamelijk gehandicapten
assistent-woonbegeleider verstandelijk gehandicapten
assistent-woonbegeleider jeugd
assistent-woonbegeleider psychiatrie
kinderverzorger inrichtingen, tehuizen
ervaringsdeskundige, assistent-begeleider (ggz)
coördinator bewonerszaken woondiensten
coördinator verhuur woondiensten
coördinator wijk- en buurtbeheer woondiensten
Werk- en leermeester penitentiaire inrichting, revalidatiecentrum
werkmeester arbeid penitentiaire inrichting
medior medewerker arbeid penitentiaire inrichting
senior medewerker arbeid penitentiaire inrichting
medewerker arbeid penitentiaire inrichting
chef werkplaats revalidatiecentrum
hoofd arbeid in instellingen en tehuizen
baas werkplaats revalidatiecentrum
werkmeester revalidatiecentrum
hoofd arbeid in gevangenis of inrichting
Werkleider sociale werkvoorziening bouw en hout
assistent-werkleider sociale werkvoorziening bouw en hout
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening bouw en hout
Werkleider sociale werkvoorziening grafische industrie
assistent-werkleider sociale werkvoorziening grafische industrie
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening grafische industrie
Werkleider sociale werkvoorziening metaal
assistent-werkleider sociale werkvoorziening metaal
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening metaal
Werkleider sociale werkvoorziening schoonmaak
assistent-werkleider sociale werkvoorziening schoonmaak
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening schoonmaak
Werkleider sociale werkvoorziening verpakking
assistent-werkleider sociale werkvoorziening verpakking
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening verpakking
Werkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening
assistent-werkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening
hoofdwerkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening
Werkleider sociale werkvoorziening textiel
Waar werkt een Straatcoach?
De Straatcoach werkt in opdracht van een gemeente. De Straatcoach werkt hierdoor in de non-profit sector.
Met wie werkt een Straatcoach samen?
De Straatcoach werkt in opdracht van een gemeente. De Straatcoach is soms werkzaam in een team en soms individueel. De straatcoach spreekt jongeren aan op hun gedrag en houding. Ook kan de Straatcoach later met de ouders van de jongere gaan praten.
- Jongerenwerker
- Politie
Alles over het beroep Straatcoach in één oogopslag
Sector:
Beroepsgroep:
Competenties:
Netwerk:
- Jongerenwerker
- Politie
Opleidingsniveau:
Salarisindicatie:
- Van €2133 tot €2898